PINJAMAN

PINJAMAN PERIBADI LULUS SEGERA – DUIT ANDA

5/5 - (1 vote)

Adakah anda mencari pinjaman peribadi lulus segera?

Kalau anda sekarang sedang mencari pinjaman peribadi lulus segera dengan kelulusan segera saya sarankan anda cuba pergi ke EASY LOAN dari RHB bank.
Anda boleh pergi ke sana dan bertanya lah dengan pegawai yang bertugas.


Kelebihan easy loan RHB ni apa yer?

  • Tak perlu bawa slip gaji
  • Maka tak perlu lah nak sah slip gaji 
  • so tak perlu jumpa bos korang
  • Tidak perlu bawa penyata dari bank 
  • Anda hanya perlu bawa Kad pengenalan (IC) sahaja.

Pegawai kat sana akan minta IC anda untuk memohon pinjaman peribadi ini. Biasanya mereka ada kiosk di Mall yang besar. Maka anda boleh lah lepak jalan2 kejap dalam mall tersebut.

Kalau berjaya maka anda akan dapat duit pada masa tu juga. 
Check akaun bank anda…..yes duit dah masuk…

Best nye kan…bulan depan time gaji jangan lupa bayar ansuran bulanan yer..

Ini lah perkongsian saya berkenaandengan pinjaman jenis ini .

Keperluan umum pinjaman peribadi lulus segera

INFO DUIT ANDA>>>  Pinjaman peribadi yang selamat - Dimana? Cara? kelebihan vs kekurangan setiap pinjaman? di bank? Koperasi?

Bekerja lebih dari 6 bulan dengan majikan yang sama.
Mempunyai Sumbangan KWSP atau jika tiada sumbangan gaji mesti dikemukakan oleh majikan kepada bank.


Keperluan untuk perniagaan / pekerjaan sendiri

Perniagaan ini berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sekurang-kurangnya 1 tahun.
Mempunyai akaun bank syarikat

Dokumen yang diperlukan untuk pinjaman peribadi lulus segera


Dokumen yang diperlukan untuk memohon pinjaman ini adalah sama seperti yang diperlukan untuk memohon pinjaman peribadi lain di Malaysia.

Berikut adalah dokumen yang diperlukan untuk mohon pinjaman peribadi lulus segera.

Untuk kerja berbayar (gaji yang dibayar kepada bank):

  • Salinan kad pengenalan depan & belakang.
  • Kenyataan payslip 3 bulan terkini.
  • Penyata bank 3 bulan yang terkini.
  • Pernyataan KWSP terkini (potongan minimum 6 bulan).

Untuk kerja berbayar ( wang tunai yang dibayar):

  • Salinan kad pengenalan depan & belakang.
  • Kenyataan payslip 6 bulan.
  • Pernyataan KWSP terkini (potongan minimum 6 bulan).

INFO DUIT ANDA>>>  CARA BUAT PINJAMAN: BANK RAKYAT

Mereka yang makan gaji (tiada potongan KWSP):

  • Salinan kad pengenalan depan & belakang.
  • Kenyataan payslip 6 bulan.
  • Penyata bank 6 bulan yang terkini.

Untuk yang kerja anda sendiri:

  • Salinan kad pengenalan depan & belakang.
  • Salinan pendaftaran syarikat dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia – Borang ROC & ROB.
  • Penyata akaun bank syarikat selama 6 bulan.
  • Borang BE / E dan resit pembayaran cukai.


Semoga bermanfaat untuk anda semua.


Cari Pinjaman Peribadi? Kadar faedah Rendah. Bayaran Bulanan Rendah. Lulus Segera. Tidak Perlu Deposit. Blacklist Layak Mohon. Tiada Bayaran Pendahuluan.

Baca juga ni>>>PINJAMAN WANG KOPERASI – New!

>>>PINJAMAN LAJU CEKAP & SELAMAT DI MALAYSIA

Personal Loan in Singapore: [24 Hours Lender, Online, Easy, Instant & Urgent Cash]

INFO DUIT ANDA>>>  Pinjaman wang segera 24 jam [berlesen & tanpa dokumen]

Pinjaman Peribadi di Terengganu

SEMAK KELAYAKAN SEKARANG

Related posts

Jadual Personal Loan Bank Rakyat: Menguruskan Kewangan Secara Bijak

duitanda

Pinjaman wang segera 24 jam

duitanda

Bank Islam Personal Loan-Personal Financing-i Package ( 3 types of personal loans)

duitanda

Personal Loan in Singapore: [24 Hours Lender, Online, Easy, Instant & Urgent Cash]

duitanda

Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan Malaysia: Kelebihan dan Kekurangan

duitanda

Syarikat Pinjaman Peribadi di Pahang – 100% layak memohon – duitanda.com

duitanda