PINJAMAN PERIBADI & CARA URUS DUIT ANDA

PINJAMAN PERIBADI DAN CARA TERBAIK MENGURUS DUIT ANDA DI MALAYSIA

PINJAMAN PERIBADI LULUS SEGERA – DUIT ANDA

Adakah anda mencari pinjaman peribadi lulus segera?

Kalau anda sekarang sedang mencari pinjaman peribadi lulus segera dengan kelulusan segera saya sarankan anda cuba pergi ke EASY LOAN dari RHB bank.
Anda boleh pergi ke sana dan bertanya lah dengan pegawai yang bertugas.


Kelebihan easy loan RHB ni apa yer?

  • Tak perlu bawa slip gaji
  • Maka tak perlu lah nak sah slip gaji 
  • so tak perlu jumpa bos korang
  • Tidak perlu bawa penyata dari bank 
  • Anda hanya perlu bawa Kad pengenalan (IC) sahaja.
Kalau anda sekarang sedang mencari pinjaman segera dengan kelulusan segera saya sarankan anda cuba pergi ke EASY LOAN dari RHB bank.    Anda boleh pergi ke sana dan bertanya lah dengan pegawai yang bertugas.    Kelebihan easy loan RHB ni apa yer?

Pegawai kat sana akan minta IC anda untuk memohon pinjaman peribadi ini. Biasanya mereka ada kiosk di Mall yang besar. Maka anda boleh lah lepak jalan2 kejap dalam mall tersebut.

Kalau berjaya maka anda akan dapat duit pada masa tu juga. 
Check akaun bank anda…..yes duit dah masuk…

Best nye kan…bulan depan time gaji jangan lupa bayar ansuran bulanan yer..

Ini lah perkongsian saya berkenaandengan pinjaman jenis ini .

Keperluan umum

  • Warganera Malaysia.
  • 21 hingga 58 tahun.
  • Pendapatan bulanan sebanyak RM2,000 atau tahunan RM24,000 dan ke atas.
  • Tidak disenaraikan oleh mana-mana Bank di Malaysia.
  • Tiada Akaun di bawah Pemerhatian Khas (SAA).
  • Tidak berada di bawah kawalan AKPK.
  • Keperluan untuk pekerja swasta
INFO DUIT ANDA>>>  Syarikat Pinjaman Peribadi Pahang - 100% layak memohon - duit anda

Bekerja lebih dari 6 bulan dengan majikan yang sama.
Mempunyai Sumbangan KWSP atau jika tiada sumbangan gaji mesti dikemukakan oleh majikan kepada bank.


Keperluan untuk perniagaan / pekerjaan sendiri

Perniagaan ini berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sekurang-kurangnya 1 tahun.
Mempunyai akaun bank syarikat

Dokumen yang diperlukan


Dokumen yang diperlukan untuk memohon pinjaman ini adalah sama seperti yang diperlukan untuk memohon pinjaman peribadi lain di Malaysia.

Berikut adalah dokumen yang diperlukan.

Untuk kerja berbayar (gaji yang dibayar kepada bank):

  • Salinan kad pengenalan depan & belakang.
  • Kenyataan payslip 3 bulan terkini.
  • Penyata bank 3 bulan yang terkini.
  • Pernyataan KWSP terkini (potongan minimum 6 bulan).

Untuk kerja berbayar ( wang tunai yang dibayar):

  • Salinan kad pengenalan depan & belakang.
  • Kenyataan payslip 6 bulan.
  • Pernyataan KWSP terkini (potongan minimum 6 bulan).

INFO DUIT ANDA>>>  CARA BUAT PINJAMAN: BANK RAKYAT

Mereka yang makan gaji (tiada potongan KWSP):

  • Salinan kad pengenalan depan & belakang.
  • Kenyataan payslip 6 bulan.
  • Penyata bank 6 bulan yang terkini.

Untuk yang kerja anda sendiri:

  • Salinan kad pengenalan depan & belakang.
  • Salinan pendaftaran syarikat dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia – Borang ROC & ROB.
  • Penyata akaun bank syarikat selama 6 bulan.
  • Borang BE / E dan resit pembayaran cukai.


Semoga bermanfaat untuk anda semua.


Cari Pinjaman Peribadi? Kadar faedah Rendah. Bayaran Bulanan Rendah. Lulus Segera. Tidak Perlu Deposit. Blacklist Layak Mohon. Tiada Bayaran Pendahuluan.

Baca juga ni>>>PINJAMAN WANG KOPERASI – New!

>>>PINJAMAN LAJU CEKAP & SELAMAT DI MALAYSIA

SEMAK KELAYAKAN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *