Credit Card

3 Kad Kredit Terbaik untuk Beli-belah Dalam Talian [online]

5/5 - (1 vote)

Bandingkan dan mohon kad CIMB.

Gambaran Keseluruhan Kad Kredit CIMB di Malaysia

Daripada pulangan tunai dan mata ganjaran kepada makan dan perjalanan, CIMB mempunyai kad kredit untuk keperluan dan faedah anda.
Ketahui lebih lanjut tentang kad kredit CIMB dan lihat apa yang setiap kad tersebut tawarkan kepada anda.

Bagaimanakah cara saya memohon kad kredit CIMB?
Permohonan kad kredit boleh dibuat secara dalam talian di Ringgitplus! Apa yang anda perlu lakukan ialah membandingkan semua kad kredit CIMB dan memohon dalam talian.

Antara Kad Kredit Terbaik untuk Beli-belah Dalam Talian di Malaysia 2021:


CIMB Enrich World MasterCard

Berikut ialah kad kredit perjalanan yang memberi anda akses ke lounge emas MAS, penukaran Enrich Miles, keistimewaan golf eksklusif dan perlindungan insurans percuma.

CIMB Enrich World MasterCard memberi anda 2 Bonus Mile Point pada setiap RM3 yang dibelanjakan untuk runcit luar negara dan 1 Bonus Mile Point pada setiap RM3 perbelanjaan runcit tempatan.

Ia juga melayakkan anda untuk insurans perjalanan sehingga RM1 juta, akses 8x ke lounge emas MAS, dan 4x tee-off di padang golf kegemaran anda untuk gaya hidup pengembaraan yang benar-benar eksklusif!

CIMB Visa Infinite

Bagi yang berbelanja besar di luar negara, CIMB Visa Infinite menawarkan 5x mata pada setiap RM1 perbelanjaan runcit dan makan di luar negara dan 1x mata untuk perbelanjaan runcit tempatan.

INFO DUIT ANDA>>>  Bagaimana menggunakan kad kredit anda dengan cara yang bijak? (Ikuti 5 tips ini)

Anda juga mendapat 8x akses percuma ke Plaza Premium Lounge setiap tahun, bantuan perjalanan dan insurans perjalanan percuma.

Paling penting, CIMB Visa Infinite adalah percuma seumur hidup!

MasterCard Platinum Rebat Tunai CIMB

Ini adalah kad pulangan tunai terbaik CIMB untuk rebat pada pawagam, barangan runcit, petrol, mudah alih dan bil utiliti melalui arahan tetap.

Anda mendapat pulangan tunai sehingga RM30 sebulan pada kadar sama ada 5% untuk perbelanjaan RM3,000 dan ke atas atau 2% untuk perbelanjaan di bawah RM3,000.

Anda juga mendapat pulangan tunai 2% untuk perbelanjaan mata wang asing dihadkan sehingga RM30 tanpa perbelanjaan minimum – serta pulangan tunai 0.2% tanpa had untuk semua perbelanjaan runcit atau dalam talian lain!

Kad Kredit CIMB Petronas Platinum-i

Jika anda pengguna Petronas, anda seharusnya mempertimbangkan untuk mendapatkan kad pulangan tunai petrol ini kerana ia boleh menjimatkan wang anda sehingga RM50 sebulan.

Perbelanjaan Petronas sebanyak RM3,000 dan ke atas dalam sebulan akan melayakkan anda mendapat pulangan tunai 7% manakala perbelanjaan di bawah RM3,000 akan mendapat pulangan tunai 3%.

Anda juga mendapat 0.2% pulangan tunai tanpa had untuk semua perbelanjaan runcit lain apabila anda membelanjakan sebarang jumlah setiap bulan.

Enrich World Elite MasterCard

Berikut ialah kad kredit yang memastikan anda mendapat perhatian apabila anda mengembara!

Dapatkan 1 Mata Bonus pada setiap RM1 yang dibelanjakan untuk perbelanjaan runcit di luar negara, 1 mata untuk setiap RM2 perbelanjaan tempatan, dan sehingga RM2 juta insurans perjalanan.

Selain insurans perjalanan, anda juga mendapat akses tanpa had ke Plaza Premium Lounge yang mengambil bahagian di seluruh rantau dan kadar pertukaran asing keutamaan!

INFO DUIT ANDA>>>  JENIS PINJAMAN KAD KREDIT DI MALAYSIA

Related searches

  • kredit kad paling mudah lulus
  • card credit paling mahal di malaysia
  • kad kredit gaji rm1500
  • card credit terbaik untuk melancong
  • kad kredit terbaik
  • kad kredit terbaik untuk gaji 2000
  • kad kredit islamik terbaik

BACA JUGA Bank Islam Personal Loan-Personal Financing-i Package

Spread the love

Related posts

JENIS PINJAMAN KAD KREDIT DI MALAYSIA

duitanda

Bagaimana menggunakan kad kredit anda dengan cara yang bijak? (Ikuti 5 tips ini)

duitanda

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy