PINJAMAN PERIBADI & CARA URUS DUIT ANDA

PINJAMAN PERIBADI DAN CARA TERBAIK MENGURUS DUIT ANDA DI MALAYSIA

Pinjaman Wang Tanpa Dokumen | 1st Loan Tanpa Slip Gaji Terbaru

Pinjaman Wang Segera Tanpa Dokumen dan Slip Gaji Terbaru

Pengenalan

Kami adalah syarikat yang berlesen dan mempunyai pengelaman yang luas. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tanpa Dokumen terbaru dan istimewa untuk anda.

Urusan Pinjaman Wang Segera Tanpa Dokumen dan Slip Gaji Terbaru kepada semua warganegara di Malaysia.

Apa itu Pinjaman Wang Tanpa Dokumen?

Pinjaman Wang Tanpa Dokumen bermaksud anda boleh membuat pinjaman dari syarikat kami dengan segera tanpa dokumen yang banyak.

Kami hanya memerlukan beberapa minit sahaja untuk menilai kelayakan anda utnuk buat pinjaman peribadi ini.

Setelah pegawai kami berpuas hati dengan segala bukti pendapatan anda maka anda akan mendapat wang pinjaman tersebut.

Tanpa Dokumen dan Slip Gaji?

Tanpa Dokumen dan Slip Gaji?

Penyataan tanpa dokumen disini bukan lah bermaksud anda langsung tak bagi kami bukti slip gaji dan sebagainya.

Cuma kami memerlukan dokumen yang minima sahaja untuk melayakan anda berjaya membuat pinjaman peribadi ini.

Jumlah Loan Duit Tanpa dokumen?

Jumlah pinjaman peribadi yang kami tawarkan adalah:

RM1000-RM200,000

Ringgit Malaysia Satu Ribu sehingga RM Dua ratus ribu.

>>>PINJAMAN PERIBADI DI SEREMBAN | Loan Istimewa & Luar Biasa

Syarat Pinjaman Wang Tanpa Dokumen. Siapa yang layak?

1.Rakyat Malaysia

2. Bergaji tetap (ada bukti gaji tiap2 bulan )

3. Boleh mengemukakan kepada pegawai kami penyata bank yang menyatakan anda dapat gaji tiap bulan.

INFO DUIT ANDA>>>  Pinjaman Peribadi di Selangor - Shah Alam Subang Jaya Puchong Petaling Jaya Klang

Perlukan Penjamin?

Tidak!… Kami tidak perlukan sama sekali penjamin. Itu cara lama yang bakal menyusahkan pelangan kami.

Sebab kami tahu bukan senang nak cari orang sebagai penjamin sewaktu kita hendak buat pinjaman.

Bagi kami penjamin hanya keperluan untuk mereka yang hendak buat pinjaman di Bank.

Kami bukan bank. Kami syarikat BERLESEN. Maka kami dah tetapkan bahawa keperluan untuk mencari penjamin TIDAK PERLU.

Kelebihan Syarikat Kami

Syarikat yang berlesen yang berdaftar.

*Kelulusan serta merta.

*Dokumen hanya perlu diberi melalui whatsapp atau telegram sahaja.

*Tidak perlu ke pejabat kami.

*Interest yang rendah. Interest yang kami kenakan adalah mengikut kadar yang telah ditetapkan oleh BANK NEGARA MALAYSIA(BNM)

*Cara membayar balik pinjaman peribadi dari kami sangat mudah. (Boleh buat potangan gaji melalui angkasa dan sebagai nya)

Cara hendak bayar pinjaman

>>Melelui potongan gaji dari BIRO ANGKASA.

>>Melalui auto debit ari bank gaji anda.

>>Melalui kaedah lain yang kita boleh bincang bersama.

LIHAT KELAYAKAN ANDA SEKARANG

43 thoughts on “Pinjaman Wang Tanpa Dokumen | 1st Loan Tanpa Slip Gaji Terbaru

    1. Saya tak ade kwsp cume ade slip gaji je tpi slip gaji tak ada potongan kwsp, lagi satu gaji tiap bulan di bayar cash, dh lme sye nak buat pinjaman tapi semua nak dokumen yang saye tak ade, klau ade syarikat yg btul2 boleh buat pinjaman, saya nak pinjam, tpi biar berlesen dan tak ade mintak duit pendahuluan ni no saya klau ade wssap saya 01133829685

  1. saya bekerja sebagai reservation booking online untuk sebuah resort.. bergaji tetap tetapi tidak mempunyai slip gaji.. boleh mohon pinjaman x?

  2. Hi iklan company you Tanpa payslip and document kan.so dalam syarat apply loan Minta document.tak faham sangat
    Klu betul betul buat loan Tanpa payslip Dan bank statement boleh contact email saya.
    Saya mahu buat loan untuk meniaga.

  3. Hello Saya urgent nak pinjam RM2000
    Tapi saya tak ada payslip dan tak ada penyata bank gaji saya cash boleh ke?Pendapatan bulanan saya 1900…saya nak pinjam Rm2000 bayar balik dalam mase setahun..kalau boleh Whatsapp saya Dengan segera 0137513978

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *